Referenties

Iris is een betrokken collega die met passie voor haar vak doelgericht werkt. Zij denkt in mogelijkheden en met haar inhoudelijke vakkennis ziet Iris voor bijna elke klantvraag een oplossing. Als deze niet direct voor handen ligt, dan gaat zij net zo lang op zoek om er toch een te vinden. Iris is een echte doorzetter. Ik heb haar leren kennen als een authentieke, gedreven en persoonsgerichte collega met hart voor de zaak en bovenal hart voor mensen.

Jeanine Manasse-van Weldam


 

Iris, ik ken jou als een gedreven en zeer kundig vakvrouw. Oplossingsgericht, creatief, vasthoudend, meedenkend. Jij denkt in oplossingen en niet in problemen, eerder in uitdagingen!
Veel mensen zitten vast in de sleur van het leven en leven niet het leven dat past bij wie ze zijn. Jij gooit nu het roer om en gaat op eigen kracht jouw dromen achterna. Jij gaat doen wat heel dicht bij jouw hart ligt en daarom ben ik er absoluut van overtuigd dat je zult bereiken wat je zo graag wilt, een succesvol eigen bedrijf: Iris Financieel Advies.
Alles wat leidt tot een hoger welzijn van anderen, is de moeite waard. Ergo, alles wat leidt tot het vervullen van individuele woonwensen, geeft jou voldoening.

Marlitta