Over Iris

Hoi, Ik ben Iris van Dijk. Ik ben in 1970 geboren in Bussum. Op mijn vierde verhuisde ik samen met mijn vader, moeder en broer naar Maastricht. Mijn harde g ben ik op mijn vierde al kwijtgeraakt :-). Ik woon nu al meer dan 20 jaar in het mooie dorpje Mesch, samen met Maurice, mijn zonen Fabian en Lucas en onze hond Bo.

Meteen na het behalen van mijn MEAO-diploma ben ik begonnen met werken in de Financiƫle wereld. Eerst diverse jaren bij de Rabobank, daarna een aantal jaren bij een assurantiekantoor.

De laatste 20 jaar heb ik gewerkt bij BLG Wonen waar ik heel veel kennis en ervaring heb opgedaan over alles rondom de aanschaf, financiering van de eigen woning. Van het behandelen van de meest complexe aanvragen tot Accountmanagement voor de adviseur.

Na 20 jaar is het voor mij tijd om de volgende stap te zetten. Ik wil nu graag jou helpen. Helpen met de aankoop van je eerste of volgende woning en natuurlijk ook bij alles wat daarbij komt kijken.

Maar ik ben er ook voor je als het even tegenzit. Voor als er tijdelijk financiƫle problemen zijn, als het niet meer gaat en je gaat scheiden of als een partner komt te overlijden.