Een andere woning kopen

Heb je plannen om te gaan verhuizen? Dat is vaak leuk en spannend maar kan ook voor de nodige stress zorgen. Daarom is het goed om goed voorbereid te werk te gaan. Er komen nogal wat vragen op je af: ga ik eerst mijn oude woning verkopen? Heb ik overwaarde? Welke hypotheekregels gelden er nu? Kan ik mijn huidige hypotheek meenemen en hoe werkt een overbrugging? Ook hier ben ik er voor jou.

Met welke vragen krijg je te maken als je een andere woning wilt kopen?

  • Wil ik mijn huidige woning verkopen? Zo ja heb ik overwaarde en hoeveel is die dan?
  • Wat kan ik met mijn overwaarde doen?
  • Wat worden mijn nieuwe maandlasten?
  • Kan ik tijdelijk twee woningen betalen?
  • Wat als ik geen overwaarde heb maar een restschuld?
  • Ga ik eerst kopen of eerst verkopen?

Met al deze vragen ga ik je helpen en begeleiden. Je kunt mij bereiken op 06-20873198 en dan gaan we samen aan de slag.