Over ons

Hoi, Ik ben Iris van Dijk. Ik ben in 1970 geboren in Bussum. Op mijn vierde verhuisde ik samen met mijn vader, moeder en broer naar Maastricht. Mijn harde g ben ik op mijn vierde al kwijtgeraakt :-). Ik woon nu al meer dan 20 jaar in het mooie dorpje Mesch, samen met Maurice, mijn zonen Fabian en Lucas en onze hond Bo.

Meteen na het behalen van mijn MEAO-diploma ben ik begonnen met werken in de Financiële wereld. Eerst diverse jaren bij de Rabobank, daarna een aantal jaren bij een assurantiekantoor.

De laatste 20 jaar heb ik gewerkt bij BLG Wonen waar ik heel veel kennis en ervaring heb opgedaan over alles rondom de aanschaf, financiering van de eigen woning. Van het behandelen van de meest complexe aanvragen tot Accountmanagement voor de adviseur.

Na 20 jaar is het voor mij tijd om de volgende stap te zetten. Ik wil nu graag jou helpen. Helpen met de aanvraag van je eerste of volgende woning en natuurlijk ook bij alles wat daarbij komt kijken.

Maar ik ben er ook voor je als het even tegenzit. Voor als er tijdelijk financiële problemen zijn, als het niet meer gaat en je gaat scheiden of als een partner komt te overlijden.

Hallo, mijn naam is Dai Heinen en ik ben geboren in 1981. Getogen in Sittard en sinds 2005 woon ik samen met mijn vrouw Sabine en zoon Quint in Roermond.

Jarenlang heb ik op interim basis diverse functies vervuld bij verschillende financiële instellingen. Gedurende deze periode heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik graag wil inzetten om onze klanten verder te helpen met het realiseren van hun financiële wensen.
Verder ben ik een fervent schaker en is mijn levensdoel het bezoeken van 100 landen in de wereld.

In de spaarzame vrije uren lees ik graag een stripverhaal.

Heb je vragen over je (complexe) woonwensen, verzekeringen, vermogensbeheer, zakelijke financiering of andere dingen dan help ik je graag verder.